Kristallterapi / Chakrabalansering

De 7 chakrana motsvarar placeringen av de endokrina körtlarna i kroppen. Det endokrina körtlarna kontrollerar hormonbalansen.

De olika chakrana har också olika färger. Alla färger vibrerar i olika energifrekvenser som påverkar oss mentalt och känslomässigt på olika medvetna och subtila nivåer.

De sju vanligaste Chakrana heter Rot, Navel ( Sakral ), Solarplexus, Hjärt, Hals, Pann ( Tredjeögat ) och Kronchakra.
Alla Chakran har olika färger, vilket i sin tur har olika stenar kopplade till sig. Vissa stenar kan kopplas till olika Chakran trots att deras färg är någon annan. Detta för att de har olika frekvenser i sina energivågor.
Chakran är energihjul som löper i spiraler rakt igenom kroppen som en del kan se med blotta ögat.

Det finns totalt 360 energipunkter förbundna med olika funktioner för att kroppen skall må bra, få känslorna och tankarna vara i balans. Energipunkter med flöden som löper som osynliga trådar genom kroppen och tillför människan livskraftenergi.
De har väldigt olika vibrationsfrekvenser. De tre nedre har långsammare frekvenser de är jordbundna energier och de tre övre de himmelska, subtila vibrerar på en högre och snabbare frekvens. Därför har också varje chakra sin motpol. Det första med det sjunde som förenar himmel och jord. Det andra med det sjätte få vi har balansen inifrån oss själva att gå mot våra livsmål. Det tredje med det femte och sortera impulser i dagliga händelser och handlingar. Hjärtat är den knutpunkt som förenar dessa och balanserar dem mot varandra, hjärtchakrat har därför en neutral plusminus energi.

Titta på ditt hem vad du har valt för färger. Se de olika rummens symboliska innebörd i kombination med färger. Köket där du tillagar din näring och äter den. Vardagsrummet som är en kollektiv samlingsplats. Sovrummen där man hämtar ny energi, inspiration och får själslig vila. Toaletten där du renar dig och gör dig av med avfall. Vilken färg har din bil som du kör mot olika mål i livet. Allt vi omger oss med har en symbolik genom den färg det bär.

Under Behandlingen

Underbehandlingen kommer jag först att pendla in hur dina chakran snurrar, 
och sedan får du lägga dig ner och jag placerar ut de kristaller/stenar jag känner in att du behöver. 
Dessa placerar jag på dina chakran för att hjälpa dom att komma i rätt takt. Så att de synkroniseras med dig och dina övriga chakran.
Du kommer att få ligga så i 15-30 min beroende på vad du behöver, samtidigt som jag känner av hur de mår. Och skriver ner vad jag känner in och vad kristallerna känns betyda för just dig.
Vi kan även kombinera andra behandlingar med Meditativ fotmassage, Aurarening eller Chakrabalansering.
Hör av dig om du är intresserad av blandade behandlingar. 

Jag har vissa kristaller till försäljning efter behandlingen.

Kommentarer är stängda.